vrijdag 17 februari 2012

Hippe Haarspeldjes voor Meisjes & Moeilijk haren kammen tips.

Zo lief en schattig, de lange haren bij kleine meisjes zien er vaak prachtig uit. Maar menig moeder weet hoeveel frustratie hier iedere ochtend weer uit voort kan komen. De haren moeten gekamd worden. En dit levert bij veel kleine meisjes huilbuien en een hoop au geschreeuw op. Wij zelf hebben hier een paar kleine oplossingen voor gevonden. Na het haren wassen onder de douche altijd een goede crème spoeling gebruiken. Zodra het haar nog in de crème spoeling zit kun je het vast doorkammen met een grove kam. Zo kam je heel gemakkelijk de eerste grote klitten eruit. En omdat de crèmespoeling lekker soepel en glad is levert dit nauwelijks kreten op. Na het uitkammen de haren goed uitspoelen.
Indien je ‘s avonds de haren wast kun je er voor het gemak een slappe vlecht in zetten, zo slaapt de kleine meid met vlecht, dit levert de volgende dag gezellige golfjes op en het bespaart een hoop klitten. Wanneer je de haren gaat uitkomen, begin altijd ONDERAAN, veel moeders zetten de borstel bovenaan tegen de hoofdhuid en trekken zo de borstel naar beneden. Dit is verkeerd en levert een hoop onnodige pijn op. Begin altijd onderaan een haarpluk met kammen, zo gaan de klitten er veel makkelijker uit. Je werkt dan langzaam naar boven. Wij zelf gebruiken voor het haren kammen de Tangle Teezer, dit is een soort paardenborstel met kleine pinnetjes, deze vangt ook een hoop ellende op.
Zijn de haren van de kleine meid eindelijk gekamd? Dan hebben we bij Dreumes enZo hele lieve nieuwe Haarspeldjes. De Haarspeldjes worden per post verzonden. De verzending hiervan betalen wij. Zo heb je voor rond de € 3,00 een setje haarspeldjes in huis.
Kom gauw eens kijken bij Dreumes enZo voor de gehele collectie haarspeldjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten