maandag 13 augustus 2012

Tweedehands speelgoed van Cheepa


Met het rondsnuffelen op internet kwamen wij de site Cheepa tegen. Cheepa is dé site voor tweedehands speelgoed. Het assortiment is zeer groot en overzichtelijk, je kunt er gemakkelijk alles vinden op soort en naam van het speelgoed.
Wij waren er onder de indruk van het complete aanbod in gebruikte puzzels. Zo zijn er puzzels te vinden voor alle leeftijdscategorieën en met diverse afbeeldingen.
Maar ook voor tweedehands kinderboeken, megabloks en knuffelbeesten kun je bij Cheepa makkelijk terecht. En met de herfst en wintermaanden bijna in aantocht wordt het ook weer tijd om films te kijken. Heerlijk met een kopje thee de kids rustig voor de tv, lekker uitrusten en kijkend naar een Disney DVD. Ook dit kun je bij Cheepa vinden.
 
Het tweedehands speelgoed is goed te bekijken met duidelijke foto’s. Ook geeft cheepa een waardering er aan, zodat je duidelijk kunt zien in welke staat het product is. Geen miskoop dus! De levering is gratis vanaf € 50.00 en je kunt er gemakkelijk betalen met IDeal, AfterPay of Paypal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten