woensdag 30 januari 2013

Hydrofiele luiers & Inbakeren


Hydrofiele luiers voor het Inbakeren van je Baby.  Met onze grote Hydrofiele Doeken kun je je baby inbakeren. Wat is inbakeren eigenlijk? Met Inbakeren bedoelen we eigenlijk het in doeken verpakken van een baby. Rond de Schoudertjes van de baby is het strak en bij de beentjes zijn de doeken los gewikkeld. Zo word een baby niet afgeleid door z’n armpjes of beentjes die willekeurig aan het bewegen zijn en valt het makkelijker in slaap. Hydrofiele luiers zijn bovendien heerlijk zacht voor babies huidje.

Slaapt je baby onrustig en wil jij je kindje ook gaan inbakeren. Met Inbakeren met een hydrofiele luier bereik je rust, je leert het huilen van slaap en huilen van honger van elkaar te onderscheiden. En je laat je kindje rustig wennen aan de grote wereld. Laat je goed informeren over inbakeren, het is belangrijk je kindje veilig te laten slapen. Inbakeren kan hier een onderdeel van zijn. Inbakeren staat niet voor goed of fout. Het is een keuze die je zelf maakt en die bij je moet passen. Bij dreumes enZo verkopen we de zogenaamde inbakerdoek van Jollein. Deze grote hydrofiele luier kun je gebruiken bij het inbakeren. Gebruik altijd 2 grote hydrofiele doeken voor het inbakeren van je kindje. Wij hebben ze voor Jongens en voor Meisjes.Voor meer informatie over Inbakeren verwijzen wij je graag naar Inbakeren.nl.

De inbaker traditie werd in Nederland toegepast tot ongeveer het einde van de 18eeeuw. Vroeger waren er vroedvrouwen en Bakers. De vroegere bakers kun je nu vergelijken met de kraamverzorgende. Meer over inbakeren kun je lezen op de website inbakeren.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten