woensdag 17 april 2013

Brocante Babykamer met Nostalgische Blikken.

Een babykamer maken is voor iedereen bijzonder, het kleine nieuwe mensje wat hier gaat wonen ken je immers nog niet. Toch hou je er al heel veel van en wil je het meest bijzondere & knusse babykamertje maken wat er is. Bij Dreumes enZo begrijpen we dit heel goed en verzamelen we er de leukste Babykamer Accessoires, inrichting en overige Babyspullen.  
Zodra je zwanger bent en er een kindje op komst is begin je al met het verzamelen van ideeën voor de babykamer een heleboel babyspullen worden er gekocht en er moet van alles geregeld worden. Soms komt er zelfs nog een verbouwing aan te pas om een warm en liefdevol plekje te creëren voor jouw kleine wonder. Maar zodra de grotere meubels besteld of geleverd zijn kun je heerlijk aan de gang met uitstallen van alle lieve babykamer accessoires en hebbedingen.
 

De Nostalgische blikken die wij sinds kort op de site hebben passen leuk in vele thema babykamers. Zo kun je ze leuk kwijt in een Brocante babykamer, maar ook zijn ze goed te combineren met kleurtjes als Roze, Rood en Lichtblauw. Door het grijs van blik en de mooie kleuren in de print aan de bovenzijde passen ze ook heel goed in een grijze of zilveren babykamer. Zo breng je direct een tikkie kleur aan in het kamertje.
 
We hebben de blikken in 2 verschillende uitvoeringen. Het schattige poesje met zijn hoedje op en het Lieve hondje omringt met fleurige bloemen. 2 prachtige illustraties, zo gaat Praktisch hand in hand met Nostalgie.  De blikken zijn online te bestellen voor € 8.95 en hebben een afmeting van 23x18x18cm. Een handig groot formaat voor het bewaren van alledaagse babyspulletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten